FN har förklarat den 29 november som dagen för solidaritet med det palestinska folket. På måndag och dagarna däromkring ordnades därför olika arrangemang världen över för att uppmärksamma situationen för palestinier i och utanför Palestina och för att kräva ett slut på den israeliska ockupationen.

PGS trotsade kylan och gav sig ut på gator och torg för att samla in pengar till våra samarbetsprojekt i Palestina och i palestinska flyktingläger i Libanon. Vi delade också flygblad med information om BDS – Bojkott, Desinvestering och Sanktioner mot Israel så länge ockupationen och folkrättsbrotten pågår.  

Den 3:e december står Palestinska generaldelegationen värdar för en palestinsk afton fredagen den 3 december 2010, klockan 18:30 på Siktgatan 12, 162 50 Vällingby.

Under kvällen kommer Palestinska Föreningen i Stockholm för nionde året i rad att dela ut utmärkelse ”Det Palestinska Folkets Vän i Sverige 2010”. Dessutom kommer det att hållas tal samt en kulturtillställning med musik, palestinska folksånger (Zadjal) och Dabkedans. Middag med palestinska delikatesser kommer att serveras för självkostnadspris.


 

 

 

Nike Air Jordan

d6_nid: 
1 864